Uw patiëntendossier inzichtelijk vanaf thuis Kluis medisch dossier huisarts stein
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk dokter De Greef Huisarts (en) m/v voor Stein Meers Urmond Elsloo
Mauritsweg 35 6171 AD
STEIN

Patientenportaal: inzicht en aanvragen account

Patientenportaal  –  WEBAPP

protaal webapp dokter de greef stein

De WebApp applicatie is een moderne toevoeging die wij u als praktijk bieden. De applicatie is beschikbaar in elke webbrowser, of u nu een PC, laptop, tablet of smartphone gebruikt.

Door in te loggen op de applicatie kunt u als patient meteen diverse zaken regelen met uw huisartsenpraktijk, zonder dat u aan de telefoon in de wacht hoeft te staan. Zo kunt u online een afspraak in plannen op de speciaal daarvoor ingerichte tijdsloten, herhaalmedicatie bestellen, bloed- en rontgenuitslagen inzien inclusief het bijbehorende doktersadvies en zelf een email-consult versturen aan uw huisarts. Hiermee voldoen we als praktijk ook aan de landelijke eis voor elektronische inzage in uw eigen patientendossier

De medische informatie is veilig doordat de WebApp applicatie ontwikkeld is naar de gangbare standaarden voor het verwerken van gevoelige informatie. Er wordt gebruik gemaakt van beveiligde netwerksystemen en aangepaste software.

Account aanvragen

Hieronder lees u welke stappen noodzakelijk zijn om een profiel aan te maken. Omwille van veiligheidseisen is het belangrijk dat iedere persoon een eigen mobiele nummer en een eigen e-mail adres heeft. Dergelijke informatie kan NIET voor meerdere profielen gebruikt worden.

Een familie met kinderen heeft dus voor elk kind een ander email-adres nodig.

1.  Een WebApp account dient door uw huisartsenpraktijk aangemaakt te worden met behulp van uw persoonlijke gegevens. Om aan alle privacy wetgevingen te voldoen is het belangrijk dat alleen u uw medische gegevens kunt inzien.
2. vereisten:

• Het email adres moet een persoonlijk email adres zijn dat alléén door u wordt gebruikt!

• Het mobiele telefoonnummer moet een persoonlijk nummer zijn dat alléén door u wordt gebruikt.

3. contacteer ons (mail of telefonisch)

4. U ontvangt een email met daarin het verzoek om op een link te klikken. Hierna ontvangt u een bevestigingscode via de SMS op het door u opgegeven mobiele nummer. Op deze wijze verifieert het systeem of de gegevens correct zijn. Nadien kunt u uw eigen wachtwoord bepalen.

5. Met behulp van de zojuist verkregen gegevens (inlognaam en wachtwoord) kunt u nu inloggen via het patiëntenportaal. Ook nu krijgt u weer een SMS verificatie. Dit is een wettelijke verplichting daar we met medische gegevens werken.